Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

JanaBailey Offline
#1 Posted : Monday, June 20, 2011 6:19:52 PM(UTC)
JanaBailey

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/11/2006(UTC)
Posts: 472
Location: Texas

Thanks: 58 times
Was thanked: 169 time(s) in 110 post(s)
I was so excited it finally recognized my machine and both cartridges after the update. it printed fine BUT it ejected the mat before moving on to cut out the images.

Anyone know why or what to do?

It is also VERY slow uploading the project to cut.
jana
LuvMyCricut Offline
#2 Posted : Monday, June 20, 2011 7:54:08 PM(UTC)
LuvMyCricut

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/29/2008(UTC)
Posts: 653
Location: Heath, Texas

Thanks: 51 times
Was thanked: 464 time(s) in 199 post(s)
I had the exact same problem.
JodiBarber Offline
#3 Posted : Tuesday, June 21, 2011 4:51:44 AM(UTC)
JodiBarber

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/8/2008(UTC)
Posts: 426
Location: Michigan

Thanks: 170 times
Was thanked: 110 time(s) in 77 post(s)
I don't think at this time it cuts with imagine...

I can get as far as printing too...then the imagine screen pops back to "connected" and spits out mat.....

Jodi
CricketCMV Offline
#4 Posted : Tuesday, June 21, 2011 3:33:04 PM(UTC)
CricketCMV

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 2/21/2009(UTC)
Posts: 14,130
Location: Illinois

Thanks: 16872 times
Was thanked: 7600 time(s) in 4449 post(s)
Originally Posted by: JodiBarber Go to Quoted Post
I don't think at this time it cuts with imagine...

I can get as far as printing too...then the imagine screen pops back to "connected" and spits out mat.....

Jodi


It's not just the Imagine. I'm using the Expression and when I went to CUT something on the mat the other day, it simply spit the mat back out of my machine!! I tried it several times; it spit back out each time. It didn't like what I was doing; but, there was no indication what I could do to fix the problem!

Char
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.223 seconds.
nebo-cricut-02