Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

007Stitch Offline
#1 Posted : Wednesday, May 04, 2011 2:10:18 PM(UTC)
007Stitch

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 11/4/2009(UTC)
Posts: 611
Bahamas

Thanks: 254 times
Was thanked: 182 time(s) in 146 post(s)
The light never worked,Crying

My E2 has been updated, I have 0024: 0017: 0240.

I called PC they asked my build number, had me change my light setting a few times, then gave me the option to keep it without a working light or send it in for a replacement.

It cuts great, works with my Gypsy I just think it is a shame to send it back.

Is there any "fixes" out there for the E2 light???

Thanks!
Josie0602 Offline
#2 Posted : Wednesday, May 04, 2011 2:24:09 PM(UTC)
Josie0602

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 11/12/2006(UTC)
Posts: 2,983
United States
Location: Indiana

Thanks: 1096 times
Was thanked: 1080 time(s) in 835 post(s)
My light doesnt work when the Gypsy is plugged into it but does when I just use a cartridge.
007Stitch Offline
#3 Posted : Wednesday, May 04, 2011 2:35:14 PM(UTC)
007Stitch

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 11/4/2009(UTC)
Posts: 611
Bahamas

Thanks: 254 times
Was thanked: 182 time(s) in 146 post(s)
Interesting...I have no light at anytime, with Gypsy or cartridges or with 'always on' or just when cutting options.

Anyone else having a light issue?
SouthernGypsy Offline
#4 Posted : Wednesday, May 04, 2011 3:42:34 PM(UTC)
SouthernGypsy

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/25/2009(UTC)
Posts: 2,645
United States
Location: South Florida/N.C.

Thanks: 5136 times
Was thanked: 2705 time(s) in 1108 post(s)
My light works fine, I have it set on "while cutting" and it comes on only when cutting.

Patty
007Stitch Offline
#5 Posted : Wednesday, May 04, 2011 4:01:33 PM(UTC)
007Stitch

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 11/4/2009(UTC)
Posts: 611
Bahamas

Thanks: 254 times
Was thanked: 182 time(s) in 146 post(s)
Thanks Patty -
Mine does not work with 'while cutting' or 'always on'. Mellow

This little light of mine, I just want it to shine! BigGrin
MiChElLe PeTrO Offline
#6 Posted : Wednesday, May 04, 2011 5:49:40 PM(UTC)
MiChElLe PeTrO

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/21/2008(UTC)
Posts: 42
Location: White Haven, Pa

Thanks: 27 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Sad Doesn't look like my light is working either.... I haven't tried cutting without my Gypsy yet so I will have to see.... Not sure I want to Unsure

Any thoughts on what everyone else is going to do?

Michelle
SouthernGypsy Offline
#7 Posted : Wednesday, May 04, 2011 6:00:56 PM(UTC)
SouthernGypsy

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/25/2009(UTC)
Posts: 2,645
United States
Location: South Florida/N.C.

Thanks: 5136 times
Was thanked: 2705 time(s) in 1108 post(s)
I want all of your lights to shine too LOL
Maybe Chris will shed some light on this LOL LOL

Patty
 1 user thanked SouthernGypsy for this useful post.
MiChElLe PeTrO on 5/4/2011(UTC)
GrammyCris Offline
#8 Posted : Wednesday, May 04, 2011 8:30:49 PM(UTC)
GrammyCris

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/1/2006(UTC)
Posts: 1,869
Location: West Jordan Utah

Thanks: 47 times
Was thanked: 1112 time(s) in 521 post(s)
Originally Posted by: Josie0602 Go to Quoted Post
My light doesnt work when the Gypsy is plugged into it but does when I just use a cartridge.



Mine doesn't work with the Gypsy either...but does just with a cartridge...makes no sense but I'm going to hope they find an update fix for that.
GrammyCris Offline
#9 Posted : Wednesday, May 04, 2011 8:38:48 PM(UTC)
GrammyCris

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/1/2006(UTC)
Posts: 1,869
Location: West Jordan Utah

Thanks: 47 times
Was thanked: 1112 time(s) in 521 post(s)
Originally Posted by: GrammyCris Go to Quoted Post
Mine doesn't work with the Gypsy either...but does just with a cartridge...makes no sense but I'm going to hope they find an update fix for that.



OK, just for fun I changed the setting to Light on all the time and now the light stays on while cutting with the Gypsy...but if I set it to On only when cutting it wont come on with the Gypsy, only with a cart.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.499 seconds.
nebo-cricut-02