Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

HeatherFisher1 Offline
#1 Posted : Tuesday, September 28, 2010 5:43:07 AM(UTC)
HeatherFisher1

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/20/2010(UTC)
Posts: 166
Location: London, UK

Thanks: 63 times
Was thanked: 82 time(s) in 65 post(s)
Hi there.I'm a newbie that needs help please. Got my Gypsy and have charged it up ok but when it is charging it makes a low buzzing/whistling sound, sort of like a radio frequency noise.When I then switched the Gypsy on with it still plugged in the sound got louder. Is this normal? Do they all make a noise or is it just mine?Lol
SouthernGypsy Offline
#2 Posted : Tuesday, September 28, 2010 6:16:32 AM(UTC)
SouthernGypsy

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/25/2009(UTC)
Posts: 2,645
United States
Location: South Florida/N.C.

Thanks: 5136 times
Was thanked: 2705 time(s) in 1108 post(s)
No mine doesn't make any noise, I would call PC about this. How are you charging it, directly into outlet, thru extension cord etc? Are you near any radio frequencies, a microwave, on top of a speaker? Check those things and I would try plugged into the wall direct not near anything and see if it still does it, if it does then call PC! Hope this helps!

Patty
 1 user thanked SouthernGypsy for this useful post.
HeatherFisher1 on 9/28/2010(UTC)
MaryC Offline
#3 Posted : Tuesday, September 28, 2010 7:10:44 AM(UTC)
MaryC

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 6/15/2008(UTC)
Posts: 664
Location: Ohio

Thanks: 79 times
Was thanked: 91 time(s) in 84 post(s)
Mine does not make any noise either. Call PC for sure!
 1 user thanked MaryC for this useful post.
HeatherFisher1 on 9/28/2010(UTC)
lv2scrap02 Offline
#4 Posted : Tuesday, September 28, 2010 12:37:27 PM(UTC)
lv2scrap02

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 8/4/2006(UTC)
Posts: 6,799
United States
Location: Commack L.I. NY

Thanks: 1936 times
Was thanked: 1229 time(s) in 952 post(s)
No mine doesn't make a noise. I would call Provo Craft right now
 1 user thanked lv2scrap02 for this useful post.
HeatherFisher1 on 9/28/2010(UTC)
TheBugBytes Offline
#5 Posted : Tuesday, September 28, 2010 1:26:54 PM(UTC)
TheBugBytes

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/18/2009(UTC)
Posts: 4,242
Location: Katy, Texas

Thanks: 182 times
Was thanked: 1539 time(s) in 876 post(s)
Call PC
 1 user thanked TheBugBytes for this useful post.
HeatherFisher1 on 9/28/2010(UTC)
HeatherFisher1 Offline
#6 Posted : Tuesday, September 28, 2010 2:01:30 PM(UTC)
HeatherFisher1

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 9/20/2010(UTC)
Posts: 166
Location: London, UK

Thanks: 63 times
Was thanked: 82 time(s) in 65 post(s)
Hi, thanks for your replies ladies. Problem solved,it would appear that my charger is faulty!
Best wishes and Happy Crafting

Heather.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.426 seconds.
nebo-cricut-01