Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

dianerollf Offline
#1 Posted : Saturday, November 26, 2011 2:48:14 PM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
I get this error. I am using Windows Vista what could be wrong? I've uninstalled and reinstalled so many times.

This is what I get.

The Cricut Bridge application has unexpectedly quit. Cricut Craft Room must close down now.

You may try and re-launch Cricut CraftRoom.
If this problem persists, please contact customer support.


I'm very upset to be getting this. I hope it gets resolved sonn. Getting a new a product and not being able to use it is very upsetting.

Diane

Edited by user Saturday, November 26, 2011 2:49:40 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Mercy Offline
#2 Posted : Saturday, November 26, 2011 3:55:36 PM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
Originally Posted by: dianerollf Go to Quoted Post
I get this error. I am using Windows Vista what could be wrong? I've uninstalled and reinstalled so many times.

This is what I get.

The Cricut Bridge application has unexpectedly quit. Cricut Craft Room must close down now.

You may try and re-launch Cricut CraftRoom.
If this problem persists, please contact customer support.


I'm very upset to be getting this. I hope it gets resolved sonn. Getting a new a product and not being able to use it is very upsetting.

Diane


If you followed the instructions in the below link and you are still received that error, then CCR is still having issues or it is bogged down with users. You can try at a later time to see if that makes a difference.

http://www.cricut.com/cr...m%20Drivers%20PDF_v3.pdf
dianerollf Offline
#3 Posted : Sunday, November 27, 2011 2:58:42 PM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Thanks I did and I retried today but it still not working. Must be the site Ihope I didn;t mess up the free things I reicived. What will happen to the free items that I recived and went into and gave code for. Will i still be able to use them. I must have had it installed right and thought it was wrong because of site problems. Do I still get to use them when I reinstall it tomarrow? It uninstalled right know on my computer.

Diane
Mercy Offline
#4 Posted : Monday, November 28, 2011 2:50:38 AM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
Originally Posted by: dianerollf Go to Quoted Post
Thanks I did and I retried today but it still not working. Must be the site Ihope I didn;t mess up the free things I reicived. What will happen to the free items that I recived and went into and gave code for. Will i still be able to use them. I must have had it installed right and thought it was wrong because of site problems. Do I still get to use them when I reinstall it tomarrow? It uninstalled right know on my computer.

Diane


When you purchase or enter a promo code you are linking those carts to your cricut.com/ccr account which remains on the server. When you have to replace, reformat etc the Mini, those linked carts should remain on your account and should be there when you get the new Mini so you should not lose those carts. You are uninstalling the program from your computer and not the carts. Let us know the outcome.
dianerollf Offline
#5 Posted : Monday, November 28, 2011 10:40:47 AM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Getting very angry and frustrated. About to pack it up and send it back. It still gives error and I've been hung up on 4 times by customer service. Seems they want the money but are not there to helpAngry Angry Angry Washt good is the machine if they are not going to help or if we are not going to be able to use it when we want to.

Diane
kraemerbje41484b5 Offline
#6 Posted : Monday, November 28, 2011 3:32:06 PM(UTC)
kraemerbje41484b5

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 11/26/2011(UTC)
Posts: 3

I am having the same problem as you are. I keep getting the same error message about CCR Bridge. I really thought this would be easier and there is no one to help. I tried calling customer service several times today and they never answer just keep you on hold.Not really fun to buy something you can't use.
papercrazedcrafter Offline
#7 Posted : Monday, November 28, 2011 4:58:39 PM(UTC)
papercrazedcrafter

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 7/16/2009(UTC)
Posts: 221
Location: Chicago

Thanks: 90 times
Was thanked: 78 time(s) in 53 post(s)
I was having the same problems ... What I did was unhook my mini from the computer then logged into CCR and re-hooked my mini back into the computer. Not sure if you guys already tried this but thought I would try to help :)
dianerollf Offline
#8 Posted : Monday, November 28, 2011 5:18:05 PM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Didn't work tried it serrval times.
Thanks though.

Diane
Mercy Offline
#9 Posted : Monday, November 28, 2011 5:43:18 PM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
Originally Posted by: kraemerbje41484b5 Go to Quoted Post
I am having the same problem as you are. I keep getting the same error message about CCR Bridge. I really thought this would be easier and there is no one to help. I tried calling customer service several times today and they never answer just keep you on hold.Not really fun to buy something you can't use.


When you are getting the bridge errors, do you have the Gypsy connected while CCR is opened? Which anti-virus do you have? What browser are you using? What is your OS?
dianerollf Offline
#10 Posted : Monday, November 28, 2011 5:57:12 PM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Originally Posted by: mercy Go to Quoted Post
When you are getting the bridge errors, do you have the Gypsy connected while CCR is opened? Which anti-virus do you have? What browser are you using? What is your OS?



No gypsy connected using vista Yahoo.


Daine
Mercy Offline
#11 Posted : Monday, November 28, 2011 6:27:14 PM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
Originally Posted by: dianerollf Go to Quoted Post
No gypsy connected using vista Yahoo.


Daine


I responded in your the thread.Smile
dianerollf Offline
#12 Posted : Thursday, December 01, 2011 2:45:53 PM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Getting pretty bummed still no solutions. Getting very depressed about this problem.

Diane
Gina B Offline
#13 Posted : Thursday, December 01, 2011 11:49:21 PM(UTC)
Gina B

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 3/16/2011(UTC)
Posts: 106
Location: south holland, IL

Thanks: 75 times
Was thanked: 18 time(s) in 14 post(s)
unplug your devices (gypsy or bug) then open your ccr...........you cant have your device on while the program is opening up!
dianerollf Offline
#14 Posted : Friday, December 02, 2011 9:27:42 AM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
Originally Posted by: pimpinglasses Go to Quoted Post
unplug your devices (gypsy or bug) then open your ccr...........you cant have your device on while the program is opening up!



Nothing is or was pulg in.

Diane
CricketCMV Offline
#15 Posted : Friday, December 02, 2011 10:47:53 AM(UTC)
CricketCMV

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Registered, Circle Member
Joined: 2/21/2009(UTC)
Posts: 14,130
Location: Illinois

Thanks: 16865 times
Was thanked: 7600 time(s) in 4449 post(s)
Originally Posted by: pimpinglasses Go to Quoted Post
unplug your devices (gypsy or bug) then open your ccr...........you cant have your device on while the program is opening up!


Actually, I have just tried both my machines on both my computers. I AM ABLE TO TURN ON MY MACHINES before I go into CCR. I go into CUT in both, and both recognize my machine, so I would be able to do the CUTS.

So, I'm not sure why you would get an error in doing that.

You can't have both devices turned on at the same time on the same computer when you are going into CCR. In that instance, you would get an error.

Can you try on yours, again? IF YOU ARE STILL UNABLE TO GET INTO CCR, with ONE of your machines turned on, there's something wrong, I think.

Just curious why we can't do the same things.

Char
Narelle Offline
#16 Posted : Friday, December 02, 2011 7:41:42 PM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 10,672
Australia
Location: Brisbane, Australia

Thanks: 1973 times
Was thanked: 7587 time(s) in 3543 post(s)
Originally Posted by: dianerollf Go to Quoted Post
I get this error. I am using Windows Vista what could be wrong? I've uninstalled and reinstalled so many times.

This is what I get.

The Cricut Bridge application has unexpectedly quit. Cricut Craft Room must close down now.

You may try and re-launch Cricut CraftRoom.
If this problem persists, please contact customer support.


I'm very upset to be getting this. I hope it gets resolved sonn. Getting a new a product and not being able to use it is very upsetting.

Diane

So just to be clear... you're getting this error when you're opening Cricut Craft Room?

If so, it could be an Adobe Air problem. Maybe you should try removing all traces of Adobe Air from your computer then downloading the latest version again.

Go to your Control Panel, and find Add/Remove Programs.
Uninstall Adobe Air
Then download the Air Zapper file and run that. http://www.box.com/s/8pg8dxb4z4ugne5fnh41
That will remove all traces of Adobe Air that may be left behind during the uninstall.
Download Adobe Air from http://get.adobe.com/air/
Try opening CCR again.

 1 user thanked Narelle for this useful post.
debann20501a2e8379 on 1/30/2012(UTC)
dianerollf Offline
#17 Posted : Sunday, December 04, 2011 2:58:11 PM(UTC)
dianerollf

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/10/2007(UTC)
Posts: 589
Location: OHIO MQ page 1 post 25

Thanks: 31 times
Was thanked: 15 time(s) in 15 post(s)
This was arleady done thanks it didn't work

Diane
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.763 seconds.
nebo-cricut-02