Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

MerrilynWallis Offline
#1 Posted : Sunday, July 03, 2011 11:07:07 PM(UTC)
MerrilynWallis

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/3/2008(UTC)
Posts: 3

Thanks: 1 times
Using an iMac and when I found I could not cut I tried to upload firmware for the expression without luck.. Went to a neighbour and used his PC to upgrade. All seemed to go well and when I plugged it into the iMac.... guess what .....still wouldn't cut. However loaded a figure into the iMac and when I pushed cut it loaded a new blank screen. I loaded another figure into the screen and when I pressed cut it unloaded the paper. Anybody have any suggestions or are Provocraft working and a fix? This happened a number of times so I gave up.
Mercy Offline
#2 Posted : Monday, July 04, 2011 12:02:42 PM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
Originally Posted by: MerrilynWallis Go to Quoted Post
Using an iMac and when I found I could not cut I tried to upload firmware for the expression without luck.. Went to a neighbour and used his PC to upgrade. All seemed to go well and when I plugged it into the iMac.... guess what .....still wouldn't cut. However loaded a figure into the iMac and when I pushed cut it loaded a new blank screen. I loaded another figure into the screen and when I pressed cut it unloaded the paper. Anybody have any suggestions or are Provocraft working and a fix? This happened a number of times so I gave up.


I sent your post to tech.
 1 user thanked Mercy for this useful post.
MerrilynWallis on 7/4/2011(UTC)
MerrilynWallis Offline
#3 Posted : Monday, July 04, 2011 7:15:33 PM(UTC)
MerrilynWallis

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/3/2008(UTC)
Posts: 3

Thanks: 1 times
Originally Posted by: mercy Go to Quoted Post
I sent your post to tech.


Thank You
I have now discovered I cant cut from cartridges - it just unloads the paper and no leds light up on the right hand sideof the keyboard. HELP

Edited by user Monday, July 04, 2011 8:16:00 PM(UTC)  | Reason: ad a comment

Mercy Offline
#4 Posted : Tuesday, July 05, 2011 2:54:41 AM(UTC)
Mercy

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 4/22/2009(UTC)
Posts: 9,408

Thanks: 679 times
Was thanked: 2082 time(s) in 1202 post(s)
Originally Posted by: MerrilynWallis Go to Quoted Post
Thank You
I have now discovered I cant cut from cartridges - it just unloads the paper and no leds light up on the right hand sideof the keyboard. HELP


How old is your E and have you tried resetting your E? Are you able to use it without CCR?

Edited by user Tuesday, July 05, 2011 2:55:20 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.304 seconds.
nebo-cricut-03