Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

DERVIN D SANCHEZ Offline
#1 Posted : Wednesday, September 22, 2010 3:52:24 PM(UTC)
DERVIN D SANCHEZ

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/19/2008(UTC)
Posts: 1
Location: QUEENS, NY

Angry
I recently updated both my software and firmware. Now when I use DS and create a cut-out... the software and cricut will run through the cart. varification and cut the design, but when it says 100% done on the screen, it stays that way, when I cancel and try to cut the design again, I am forced to restart the program to get each additional cut, of anything.

Ugh what is happening?

Any adivice please...
Lguild Offline
#2 Posted : Thursday, September 23, 2010 2:07:39 PM(UTC)
Lguild

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 3/18/2008(UTC)
Posts: 3,093
Location: Oklahoma, Shoutin' out to my Peeps!

Thanks: 2164 times
Was thanked: 1717 time(s) in 690 post(s)
The first thing I'd try is to shut down DS and reboot your computer.

Then, before you start up your DS program again, I'd turn my Cricut off and back on. Then unplug the USB and plug it back in.

Start up DS and try your cuts again.

If that doesn't work I'd do a reset on my Cricut machine.

Then call customer service if that doesn't fix the problem. They're great about walking you through fixes.
CharB Offline
#3 Posted : Thursday, September 23, 2010 8:16:34 PM(UTC)
CharB

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/23/2008(UTC)
Posts: 148
Location: Oregon (Central) USA

Thanks: 23 times
Was thanked: 23 time(s) in 19 post(s)
Any chance you are on one of the enlarged screens when you are cutting? I've had problems when I've done that.

CharB
Plumspeedi Offline
#4 Posted : Sunday, September 26, 2010 5:08:18 PM(UTC)
Plumspeedi

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 1/18/2010(UTC)
Posts: 64

Thanks: 1 times
Was thanked: 29 time(s) in 23 post(s)
Are you using the menu in design studio to tell it to cut more than once?
Scraprageous Offline
#5 Posted : Thursday, September 30, 2010 6:10:40 AM(UTC)
Scraprageous

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 10/30/2008(UTC)
Posts: 1,023
United States
Location: Page 15 MQ 429

Thanks: 7 times
Was thanked: 139 time(s) in 136 post(s)
Mine did the same thing, so I rebooted everything. It worked fine after that. It has happened once or twice since then, but usually it has to do with me changing around jukeboxes and forgetting to turn the machine off first.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.426 seconds.
nebo-cricut-01