Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

DeborahCar Offline
#1 Posted : Wednesday, September 29, 2010 11:52:03 AM(UTC)
DeborahCar

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 2/25/2008(UTC)
Posts: 125
Location: Fort Worth, TX

Thanks: 217 times
Was thanked: 96 time(s) in 45 post(s)
I have tried 3 times to link WIMG to my Gypsy. Has anyone else had problems? I was successful linking George through my Expression. I tried that technique with WIMG and it would not work.

Any ideas? I got the Gypsy yesterday. It works great!!!!!
MaryC Offline
#2 Posted : Wednesday, September 29, 2010 12:18:01 PM(UTC)
MaryC

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 6/15/2008(UTC)
Posts: 664
Location: Ohio

Thanks: 79 times
Was thanked: 91 time(s) in 84 post(s)
As I was linking my carts to the G a couple weeks ago, I had several that took a couple tries to link. How many times have you tried? Have you flipped the cart around backwards and tried? If that doesn't work, you will need someone with more techie experience with the G than me. Please let us know how you are progressing!
CupcakeMaggie Offline
#3 Posted : Wednesday, September 29, 2010 12:49:13 PM(UTC)
CupcakeMaggie

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 12/27/2007(UTC)
Posts: 316
Location: California

Thanks: 111 times
Was thanked: 102 time(s) in 60 post(s)
Try blowing into the bottom of the cartridge (the part with the connection) to see if there is anything there that may be making the link act strangely.

Sometimes persistance is the only way to get it to work. Keep trying it, flipping it around, etc.

If all else fails, call PC they have been known to replace some of the older carts.

Good luck.
ScrappinMyStressAway Offline
#4 Posted : Thursday, September 30, 2010 5:07:00 AM(UTC)
ScrappinMyStressAway

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 2/5/2007(UTC)
Posts: 1,290
Location: Papillion, Nebraska

Thanks: 1046 times
Was thanked: 524 time(s) in 363 post(s)
This worked for me twice.

After you connect the cartridge to the cord, squeeze the cart. By this I mean press in on the bottom of the cart so the metal inside touches the metal on the cord. For some reason, this works most of the time!

Good luck!
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.480 seconds.
nebo-cricut-01