Flag
  • Sign In
  • 0 items
  • Search
Welcome Guest! Please login to enable all features.

Notification

Icon
Error

sewnmachine Offline
#1 Posted : Friday, February 15, 2013 5:33:23 PM(UTC)
sewnmachine

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 2/4/2012(UTC)
Posts: 615

Thanks: 51 times
Was thanked: 335 time(s) in 221 post(s)
I have a brand new windows 7 64 bit computer. I just went through the whole CCR installation process. Updated adobe air, added the "exceptions" to Avast. Signed in, and CUT!!

But I'm trying to find the current download for Cricut Sync - I found a sync download page, but it had verbage that said UK-test..... EU-test......

Is there a specific sync download for US? I had this on my old computer when I first got my gypsy, but I can't remember how or where?
Narelle Offline
#2 Posted : Friday, February 15, 2013 5:42:59 PM(UTC)
Narelle

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 9/26/2006(UTC)
Posts: 10,659
Australia
Location: Brisbane, Australia

Thanks: 1970 times
Was thanked: 7571 time(s) in 3534 post(s)
Click on Support at the top of this page then select Cricut Sync from the menu on the left of the screen.
sewnmachine Offline
#3 Posted : Friday, February 15, 2013 6:00:33 PM(UTC)
sewnmachine

Rank: Advanced Member

Medals: Cricut Circle Member: Member of the Cricut Circle

Groups: Circle Member, Registered
Joined: 2/4/2012(UTC)
Posts: 615

Thanks: 51 times
Was thanked: 335 time(s) in 221 post(s)
Thank you ! I'm up and running. Everything installed without a hitch. (sigh) life is good in the craft room.
 1 user thanked sewnmachine for this useful post.
Narelle on 2/16/2013(UTC)
lyndapowell1322fdafff Offline
#4 Posted : Friday, February 22, 2013 11:51:13 AM(UTC)
lyndapowell1322fdafff

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/30/2013(UTC)
Posts: 2

I also have windows 7 with Avast anti virus, where did you find the "exceptions"? I only found exclusions when scan is manually/preset scan is done. I am having a hard time getting CCR past initializing. Very frustrating to say the least!! I need help please.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.278 seconds.
nebo-cricut-02